Filip Krajinović u finalu Budimpešte!

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Krajinović u finalu Budimpešte!

Srpski teniser Filip Krajinović savladao je Pjer-Ig Erbera sa 2:0 u setovima i plasirao se u finale ATP turnira u Budimpešti.

Filip Krajinović je nakon nepunih sat vremena igre eliminisao francuskog tenisera i 49. reketa sveta, Pjera Erbera sa 2:0 u setovima i tako se plasirao u finale ATP turnira u Budimpešti i to je njegovo drugo ATP finale u karijeri.

Krajinović je prvi gem dobio nakon velike borbe i tako napravio prvi brejk, da bi drugi gem na svoj servis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio bez izgubljenog poena. Najduže se igrao šesti gem, koji je nakon "dve prednosti" pripao Krajinoviću i do kraja dozvolio Erberu da osvoji još samo jedan gem i upisao pobedu u prvom setu.

U drugom setu, čak četiri gema je završeno "sa nulom", a zanimljivo – po dva na obe strane. Krajinović je uzeo još dva brejka Pjer-Ig Erberu i posle 58 minuta tenisa sa 2:0 (6-2, 6-2) otišao u svoje drugo ATP finale u karijeri, u kom će igrati protiv boljeg iz duela Laslo Đere Mateo Beratini.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krajinović u finalu turnira u Budimpešti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2019

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale ATP turnira u Budimpešti, pošto je danas savladao Francuza Pjera-Iga Erbera 6:2, 6:2...Krajinović, koji je u glavni žreb ušao kroz kvalifikacije, za titulu će se boriti protiv pobednika drugog polufinala između zemljaka Lasla Đerea i Italijana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.