Fergana - Furiozni Milojević u finalu

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergana - Furiozni Milojević u finalu

Na čelendžeru u Fergani u Uzbekistanu, Nikola Milojevič je uspeo da stigne do finala.

Treći nosilac na turniru u Fergani, Nikola Milojević, danas je uspeo da se plasira u finale turnira pošto je savladao 331. tenisera na svetu, Edana Lešema sa 6:2 i 6:1.

Meč je trajao samo 53 minuta igre, srpski teniser je bio fantastičan tokom čitavog meča dozvolivši protivniku samo dve brejk lopte koje nije iskoristio u drugom setu.

Milojević će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u finalu turnira igrati protiv pobednika meča Blaž Kavčić - Ilija Ivaška.

Našem teniseru sledi ulazak među 200 najboljih tenisera, očekuje ga veliki skok od minimum 55 mesta na listi. Ukoliko slavi u finalu, mogao bi i do 165. mesta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ U FINALU TURNIRA U FERGANI: Od ponedeljka, čeka ga VELIKI skok na ATP listi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017

Srpski teniser sve bolji i bolji...Treći nosilac na čelendžeru u Fergani (Uzbekistan), Nikola Milojević, uspeo je da se plasira u finale turnira pošto je savladao 331. tenisera na svetu, Edana Lešema 2:0, po setovima 6:2, 6:1...TO MOŽE SAMO NOLE: Evo šta su uradili navijači u Istbornu (FOTO)..ČELENDŽER...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Federer 11. put u finalu Halea

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017

Sjajni Rodžer Federer prkosi godinama, igraće ponovo u finalu turnira u Haleu...Rodžer Federer je uspeo da stigne do svog 11. finala u Haleu na turniru koji se igra na travnatoj površini pošto je danas u okviru polufinala bio bolji od Karena Kačanova rezultatom 6:4 i 7:6 (5)...Meč je trajao sat...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.