Izvor: Blic, 02.Feb.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferer odustao od nastupa na meču između Španije i Perua

Peti teniser sveta David Ferer zbog povrede je odustao od nastupa za reprezentaciju Španije na meču sa Peruom u Svetskoj grupi Dejvis kupa, saopštio je danas Teniski savez Španije.



Doktor Saveza Anhel Ruis-Kotoro saopštio je da je Ferer istegao mišić potkolenice na levoj nozi.

"David mora da miruje pet ili šest dana, a potom ćemo ponovo izvršiti preglede, ali svakako neće moći da putuje u Peru", rekao je Ruis-Kotoro.

Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Španije Emilio Sančes Vikario je Ferera zamenio 37. teniserom sveta Felisijanom Lopesom. Španiju će predstavljati i Tomi Robredo, Fernando Verdasko i Nikolas Almagro, dok Sančes Vikario neće moći da računa na Rafaela Nadala i Huana Karlosa Ferera.

Duel Španije i Perua igraće se od 8. do 10. februara u Limi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.