Fed kup: Španija protiv Srbije povela sa 3:0

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fed kup: Španija protiv Srbije povela sa 3:0

Teniska reprezentacija Srbije igraće u baražu za opstanak u Svetskoj grupi B Fed kupa, pošto je selekcija Španije u Kraljevu povela sa nedostižnih 3:0.

Odlučujući, treći bod u duelu prvog kola Španiji danas je donela Garbinje Mugurusa, koja je savladala Jelenu Janković u dva seta - 6:3, 6:4.

Prva dva boda Španiji su u subotu donele Mugurusa i Karla Suares Navaro pobedama nad Ivanom Jorović, odnosno Jelenom Janković.

Španija će, nakon ove pobede, igrati u plej-ofu za povratak u Svetsku grupu, dok Srbiju čeka borba za opstanak u B grupi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fed Kup - Za kraj, častan poraz Ivane i Nine

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016

Teniska reprezentacija Španije pobedila je danas sa ukupnih 4:0 selekciju Srbije u prvom kolu Svetske B grupe Fed Kupa...Poslednji bod Španiji donele su Lara Aruabarena i Ludres Domingez, koje su savladale Ivanu Jorović i Ninu Stojanović sa 4:6, 7:6 i 10:7...Pitanje pobednika u ovom duelu rešeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.