Fatalna Rumunka nije više fatalna – bar ne posle ovih fotki, evo kako je pre izgledala FOTO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 16:39

Fatalna Rumunka nije više fatalna – bar ne posle ovih fotki, evo kako je pre izgledala FOTO

Rumunska manekenka i glumica Madalina Genea jedna je od najlepših žena sveta, a svojim izgledom često hipnotiše širu javnost.

Njenim čarima nisu odoleli ni veliki frajeri sveta, kao što su glumci Leonardo Dikaprio i Džerard Batler, ali i teniser Grigor Dimitrov, te mnoge interesuje - kako joj je to pošlo za rukom, odnosno, koja je tajna njenog izgleda?

S tim u vezi, 34-godišnja Rumunka je jednom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkrila i kako održava svoju izvajanu figuru.

"Nisam lekar, pa ne mogu da preporučim, ali mogu da kažem šta je meni pomoglo. Povremeni post često praktikujem, i to na mene deluje kao čišćenje. Probala sam, svidelo mi se i to sad često radim kad treba", ispričala je Genea za CanCan.

Međutim, njena lepota nije u potpunosti dar prirode, već je i estetska hirurgija jednim delom zaslužna za Madalinin izgled.

Italijanski mediji su u jednom trenutku pisali i da je lepa Rumunka u jednom trenutku dodatno suzila vrh nosa, doradila jagodice, i mačije oči, kao i da je ugradila silikone u grudi.

U nastavku pogledajte kako je Madalina izgledala pre, a kako danas...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.