FURIOZNA KRUNIĆEVA: Srpska teniserka BLISTA u Kazahstanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 14:46

FURIOZNA KRUNIĆEVA: Srpska teniserka BLISTA u Kazahstanu

Fenomenalna Aleksandrina partija.

Srpska tensiraka Aleksandra Krunić plasirala se u glavni žreb turnira u kazahstankom Nur Sultanu. Ona je sa 2:0 (6:32, 6:1) pobedila Valeriju Strakhovu iz Ukrajine.

Zvezda je odložila meč s Voždovcem zbog bolesti velikog broja igrača, a s Marakane su poručili da je pitanje i u kom sastavu će moći da izađu danas (15.55) u Novi Pazar. Olakšavajuća okolnost za šampiona je što domaćin neće imati podršku publike. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku je 1,17, a na kombinazziju 2&3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Zvezda.

Krenulo je serijom brejkova. Bilo je 3:3 uz po dva izgubljena servisa, ali tada je Aleks zaigrala bolje i nije više bilo dileme oko plasmana dalje.

Osvojila je devet od narednih deset gemova i zasluženo je izborila pobedu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.