FURIOZAN START SRBINA: Kecmanović nije izgubio servis, na redu je Francuz

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 08:43

FURIOZAN START SRBINA: Kecmanović nije izgubio servis, na redu je Francuz

Odlična partija 21-godišnjeg tenisera.

Srbin Miomir Kecmanović sjajno je startovao na Australijan openu. Kecmanović je u tri seta nadigrao Poljaka Kamila Majčržaka rezultatom 6:2, 6:4, 6:3.

Talentovani Srbin je već na startu meča pokazao da je favorit. Načinio je brejk u uvodnom gemu, a zatim je još jednom oduzeo servis Poljaku u prvom setu za 6:2.

U drugom setu ključan je bio peti gem kada je 42. teniser sa ATP liste načinio brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i stigao do velikih 2:0 (6:4).

Treći set je bio samo fromalnost, pošto je Kecmanović napravio brejk u prvom, a zatim i u poslednjem gemu za 6:3 i 3:0 posle sata i 46 minuta igre.

Kecmanovićev rival u drugom kolu biće Francuz Adrijan Manarino koji je savladao Austrijanca Denisa Novaka sa 6:2, 6:4, 7:6.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.