FRIC ZAPRETIO ĐOKOVIĆU? Najbolji tenis uvek igram protiv najboljih igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2022, 11:49

FRIC ZAPRETIO ĐOKOVIĆU? Najbolji tenis uvek igram protiv najboljih igrača

Amerikanac izgubio svih pet mečeva od srpskog tenisera.

Američki teniser Tejlor Fric izborio je polufinale Završnog Mastersa u Torinu pošto je savladao Feliksa Ože-Alijasima sa 2:1 i tako ujedno eliminisao Kanađnina.

U polufinalu će Fric igrati protiv Novaka Đokovića kojeg je indirektno spomenuo u izjavi posle meča protiv Ože-Alijasima. Amerikanac u prethodnih pet mečeva nikad nije pobedio Đokovića.

 - Ovo je ogromna stvar. Od toga da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam ni kvalifikovan, do toga da sam u polufinalu... Sjajno. I mislio sam da ću igrati dobro ovde. Mislim da najbolji tenis uvek igram protiv najboljih igrača - rekao je Fric posle pobede.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.