(FOTO) Pročitajte prvi intervju Novaka i Jelene posle venčanja!

Izvor: Press, 14.Jul.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Pročitajte prvi intervju Novaka i Jelene posle venčanja!

Svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković oženio se sa svojom ljubavlju iz detinjstva, a detalje sa venčanja otkrio je magazinu Hello.
Novak je za magazin otkrio da je ostao bez daha kada je svoju verenicu ugledao u venčanici Sare Barton koju je dizajnirala za Aleksandra Mekvina.
- Kada sam je video prvi put u venčanici, kako nasmejana ide ka meni... Izgledala je kao anđeo - rekao je Novak za Hello.
Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << par dana nakon što je on osvojio Vimbldon.
- Pokušavao sam da budem prisutan u tom momentu i zapamtim sve. Bio sam fokusiran na nju i njen osmeh i našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat - rekao je Novak.

 
Jelena je otkrila da se osećala isto kao i on.
- Bila sam jako nervozna i sve mi je izgledalo mutno. Gledala sam ga kroz suze u očima i zaplakala sam čim sam ga videla. Bila sam toliko srećna i verovatno zbog trudnoće jako teško kontrolišem emocije. Jako sam zahvalna što ga imam u životu. Ne bih mogla da tražim boljeg partnera od njega - rekla je Jelena.

 
Dodala je da je venčanje proteklo savršeno.
- Venčanje je bilo sve ono što sam se nadala da će biti. Naša porodica i najbliži prijatelji ujedinjeni u prelepom prostoru i slave našu ljubav. Zaista je bilo emotivno i nezaboravno za nas - dodala je ona.
Venčanje je održano nakon što je Novak osvojio Vimbldon i zbog toga je ovaj dan bio još posebniji za njega.
- Oženio sam ženu koju volim i nema boljeg osećaja od tog. Osvojio sam Vibldon i postajem otac - ne bih mogao da tražim više od toga - rekao je Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi intervju Novaka i Jelene posle venčanja: Ona je plakala, on je pokušavao da zapamti trenutak

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jul.2014

Magazin "Hello!" ekskluzivno je objavio prvi intervju Novaka Đokovića i Jelene Ristić nakon venčanja, kao i njihove fotografije sa svadbene ceremonije...Svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković oženio se sa svojom ljubavlju iz detinjstva, a detalje sa venčanja otkrio je magazinu Hello...Novak...

Nastavak na NaDlanu.com...

Novak Đoković: Jelena je izgledala kao anđeo! - Jelena Ristić: Nisam mogla da zadržim suze!

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2014

Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se na Svetom Stefanu, a u prvom intervjuu nakon venčanja, naš popularni teniser otkriva detalje sa venčanja kao i kako se osećao kada je svoju izabranicu video kako u venčanici korača ka njemu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.