FOTO: Pakao u Melburnu, prže se jaja na suncu!

Izvor: JavneVesti.com, 16.Jan.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Pakao u Melburnu, prže se jaja na suncu!

Jedan fotograf uspio je da isprži jaja tokom današnjih mečeva u Melburnu pošto je temperatura bila 44 stepena Celzijusa.

U Melburnu je vladala paklena vrućina tokom dana, a mečevi su bili prekinuti na nekoliko sati. Teniseri, novinari i navijači su se snalazili kako su znali i umjeli.
Jedan fotograf je odlučio da provjeri da li može da na ovoj temperaturi isprži dva jaja. On je stavio jaja u tiganj, a onda je stavio na plastičnu stolicu i uspio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << ih isprži.
Dok su igrači, ali i sudije, te skupljači loptica spas od vrućina, u pauzi koja je trajala nekoliko sati, našli u zatvorenim prostorijama kompleksa u Melburn parku, navijači i to oni najmlađi odlučili su da se rashlade u fontani.

A koliko je igračima bilo teško to je na svojoj koži najbolje osjetila Marija Šarapova koja se na 42 stepena tri i po sata borila protiv Italijanke Karin Knap da prođe u naredno kolo što je na kraju i uspjela.
"Ne mogu da vam opišem koliko je bilo teško za igru, teren se bukvalno topio. Idem pravo u ledenu kupku", istakla je Šarapova poslije meča, što dodatno govori o nehumanim uslovima.
Međutim, poslije paklenih vrućina zbog kojih su mečevi osim na dva najveća stadiona prekidani na dva sata, grad u kojem se održava prvi Grand slam sezone pogodila je jaka oluja!


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Evo koliko je vruće u Melburnu: Peku se jaja na suncu!

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jan.2014

Nesnosna vrućina veoma ometa igrače na Australijen openu. Svi teniseri i teniserke se žale da igraju u nehumanim uslovima u Melburnu, bilo je tu i suza, predaja, kolabiranja, iznošenja na nosilima.. (FOTO: Tviter). Ukoliko ne verujete i mislite da su igrači i igračice na Otvorenom prvenstvu Australije...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.