FOKINA ŽELI NOVI TRIJUMF NAD ĐOKOVIĆEM: On je još samo jedan igrač i može da se pobedi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 12:58

FOKINA ŽELI NOVI TRIJUMF NAD ĐOKOVIĆEM: On je još samo jedan igrač i može da se pobedi

Meč je zakazan za petak.

Po većini poznavaoca sporta najbolji svetski teniser svih vremena, Novak Đoković će u trećem kolu Rolan Garosa igrati sa  Alehandrom Davidovičem Fokinom. Imaće Srbin priliku da se "osveti" Špancu za poraz u Monte Karlu od prošle godine.

- Biću spreman. Igram na dobrom nivou. Psihički i fizički sam veoma dobro. Želim da nastavim i da naredni meč odigram u istom ritmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Fokina i nastavio:

- Svi znamo kakav je Nole. On je teniska legenda i biće mi čast da igram protiv njega. Pretpostavljam da će meč biti na stadionu "Filip Šatrije". Za mene će to biti zadovoljstvo, daću sve od sebe da pobedim.

Istakao je Španac da njegova pobeda u Monaku nad Đokovićem nema mnogo veze sa predstojećim duelom.

- Ovde se igra na tri osvojena seta. Pri tom, uslovi su mnogo drugačiji nego tada.

Fokina je otkrio i da ima dobar odnos sa srpskim teniserom.

- Poznajem ga, gledao sam ga dosta i na televiziji, i dobro se slažem sa njim van terena. Trenirali smo nekoliko puta u Marbelji, imam dobar odnos i sa njegovim timom. On je neverovatan, ali kada igrate protiv njega nekoliko puta vidite da je on još samo jedan igrač i da može da se pobedi.

Meč između Đokovića i Fokine igraće se u petak. Organizatori još nisu saopštili tačno vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.