Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jun.2023, 07:31

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Laslo Đere

Srpski teniser protiv domaće nade

Foto: Tanjug/AP


Srpski teniser, Laslo Đere pokušaće da napravi povoljan rezultat na turniru u Haleu, koji se tradicionalno igra na travi kao svojevrsna priprema za Vimbldon.
Naš adut nije imao mnogo sreće sa žrebom, pošto se na samom startu sastaje sa domaćom nadom Oskarom Oteom, a ukoliko ga prođe najverovatnije bi igrao sa Danilom Medvedevim koji za svog rivala ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Markosa Đirona iz SAD.
Dva puta do sada su igrali Ote i Đere i oba puta je slavio Nemac. Prvi put je to bilo na Rolan Garosu 2017. godine, dok je prethodni put to bilo na Indijan Velsu proletos kada je bilo 2:0 za Oskara.
Ovo će biti prvi put da se sastaju na travnatoj podlozi.
Meč je prvi na programu i počinje tačno u podne, a direktan prenos obezbeđen je na TV Sport Klub 1.
(Telegraf.rs)


Video: Zimonjić otkrio da navija za Partizan u finalu ABA lige: Preponosan sam na Novaka i Jokića

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo gde se Olga Danilović priprema za Vimbldon: Srpkinja sutra startuje na bajkovitom Čelendžeru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jun.2023

Očekuje se novi proboj kao na Rolan Garosu Srpska teniserka Olga Danilović dočekala je sezonu na travi u svetskih Top 100 i pokušaće da se na što bolji način spremi za Vimbldon, a prvi korak je Čelendžer u Gaibi. Gaiba se nalazi u pokrajini Veneto u Italiji, a tu je Olga sa pozicije četvrtog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.