Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2020, 17:17

Evo Novaka, evo i tenisa

Svečano otvoren Adria Tour pred punim trbinama u TC Novak

Pošto su odigrana oba finala TSS Toura usledilo je svečano otvaranje Adria Toura, teniskog takmičenja humanitarnog karaktera koje ovog vikenda startuje iz Beograda, tačnije TC Novak na Dorćolu.

Sve je proteklo u veoma opuštenoj atmosferi, naročito kada je krenuo egzibicioni miks dubl. Sa jedne strane su bili domaćin Novak Đoković u paru sa Jelenom Janković, koja je zaigrala u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nakon skoro tri godine, a sa druge naša najbolja mlada teniserka Olga Danilović i selektor Nenad Zimonjć.

Rezultat, naravno, nije bio u prvom planu, već šale igrača, pre svih Noleta koji je pokazao i nekoliko teniskih majstorija, ali i izvale moderatora Andrija Milošević koji je uveseljavao narod.

A naroda je bilo poprilično, tribine novoizgrađenog stadiona su bile popunjene. Pa i VIp lože u kojima su se našle mnoge poznate ličnosti kao što su legendarni glumac, veliki ljubitalj sporta Ivan Bekjarev, ljudi iz košarke kao što su predsednik KSS Predrag Danilović koji nije propustio da pogleda nastup ćerke Olge, treneri, nekadašnji asovi Luka Pavićević i Dejan Milojević, menadžer Miško Ražnatović, trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković i mnogi drugi.

Adria Tour se u Beogradu igra predstojećeg vikenda i na njemu učestvuje osam vrhunskih tenisera: Novak Đoković, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Dusan Lajović, Filip Krajinović, Viktor Troicki i pobednik TSS Toura, Damir Džumhur.

Nakon večerašnjeg žreba znaće se raspored u obe grupe. Mečevi se igraju po posebnim pravilima, te traju kraće, do 45 minuta. Igra se na dva dobijena seta, a setovi do četiri gema bez prednosti. Prvoplasirani iz grupa, nakon što svi odigraju međusobne susrete idu u finale koje je na programu u nedelju uveče.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.