Endi Marej stao na ludi kamen!

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Marej stao na ludi kamen!

Slavni teniser Endi Marej (27) i njegova verenica Kim Sirs (26) venčali su se posle devet godina veze. Mladoženja je svoje uzbuđenje pred venčanje podelio sa obožavaocima na društvenoj mreži.

Kim je stigla u srebrnom Rols Rojsu, a intimna ceromonija održana je u škotskoj Katedrali Danblen iz 12. veka u krugu porodice i bliskih prijatelja. Brojni fanovi su uprkos kiši zakrčili ulicu i katedralu kako bi bar na trenutak videli slavni par i prisustvovali škotskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << venčanju godine.

Marej je jednom prilikom priznao kako se bez podrške svoje lepše polovine ne bi vratio na Vimbldon 2013. posle poraza koji je doživeo godinu dana pre. Svojom budućom snajom očarana je i teniserova majka Džudi koja je jednom prilikom izjavila kako je “Kim najbolje što se dogodilo Endiju“.
Srećno!

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Endi Marej stao na ludi kamen!

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2015

Slavni teniser Endi Marej (27) i njegova verenica Kim Sirs (26) venčali su se posle devet godina veze. Mladoženja je svoje uzbuđenje pred venčanje podelio sa obožavaocima na društvenoj mreži...Kim je stigla u srebrnom Rols Rojsu, a intimna ceromonija održana je u škotskoj Katedrali Danblen iz...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.