Endi Marej hoće da bude Srbin

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jul.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endi Marej hoće da bude Srbin

Prvo Srbin, pa zlato na Olimpijskim igrama. Teniser Endi Marej spremio je tajni plan sve kako bi osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu!

Svoju želju je Marej, kako piše "Alo", saopštio Polu Mekeneu, najčuvenijem ostrvskom hipnoterapeutu, i to na boks meču Hej-Čisora. Pretpostavlja se da je Endija na ovaj potez naterao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Novak Đoković, prema kome britanski teniser gaji neskriveno divljenje i smatra da mu za olimpijsko zlato nedostaje dobar deo kvaliteta koje ima naš teniser.- Želim da me hipnotišeš kako bih ubedio sebe da sam Srbin - poverio se Endi čuvenom Mekeneu, piscu izuzetno prodavane stručne knjige o hipnotizerstvu „Promenite vaš život za sedam dana“."Alo" tvrdi da je Pol Mekene pristao da pomogne Mariju, pa mu je već zakazao seansu u Londonu. Polu ovo neće biti prvi put da sarađuje sa vrhunskim sportistima.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.