Enan propušta US Open

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2010, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enan propušta US Open

Belgijska teniserka Žistin Enan saopštila je da će zbog povrede morati da propusti poslednji gren slem turnir sezone, US Open ili Otvoreno prvenstvo Amerike u tenisu.

Enan je povredila desni lakat u osmini finala Vimbldona protiv zemljakinje Kim Klajsters. Ona je navela da je pokidala ligamente desnog lakta i dodala da će morati da pauzira najmanje dva meseca.

"Posle četiri nedelje otići ću na dodatne preglede posle kojih ću sa sigurnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << znati šta će se događati do kraja sezone. Zaista vam zahvaljujem na razumevanju i podršci", istakla je belgijska teniserka, koja se trenutno nalazi na 16. mestu WTA liste.

Enan je u osmini finala Vimbldona eliminisana od Kim Klajsters 2:6, 6:2, 6:3. Ona je Ju-Es open osvajala 2003. i 2007. godine. Poslednji gren slem turnir sezone počinje 30. avgusta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.