Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2020, 19:21

Eliminacija: Vavrinka počišćen u petom setu

U poslednjem setu bilo je 6:0 u gemovima za Gastona

Lud meč odigrali su Sten Vavrinka i Ugo Gaston, a domaći teniser na Rolan Garosu savladao je Švajcarca sa uzbudljivih 3:2 - 2:6, 6:3, 6:3, 4:6, 6:0.

Meč je trajao preko tri sata, a sve se rešavalo u petom setu gde je Gaston mnogo bolje odigrao i slavio sa ubedljivih 6:0. Nismo mnogo puta videli Vavrinku kako se raspada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovako u poslednjem setu, ali nije imao odgovor na Gastona.

Inače se radi o 239. igračem na svetu i možemo da kažemo da je ovde došlo do velikog iznenađenja, da ne kažemo do senzacije.

Vavrinka je poveo sa 1:0 u setovima dobivši taj deo igre sa 6:2 i delovalo je da će ubedljivo slaviti, ali onda je Gaston pojačao, dobio dva naredna seta, a na kraju i onaj prelomni, konačni, peti set.

ALLEZ! ????

In his first five-set match, #NextGenATP ???????? @HugoGaston7 stuns Wawrinka 2-6, 6-3, 6-3, 4-6, 6-0 to reach the 4R!

????: @rolandgarros pic.twitter.com/dLBHBAkZIt

ROLAN GAROS, PETAK

Muški singl

Rud – Tim 0:3

Martinez – Korda 0:3

Sonego – Fric 3:0

Vavrinka – Gaston 2:3

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.