Džudi Mari: Pustite Endija da uživa u ovom što mu je ostalo

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 17:31

Džudi Mari: Pustite Endija da uživa u ovom što mu je ostalo

Džudi Mari, majka britanskog tenisera Endina Marija, reagovala je na najave da će se bivši broj jedan povući.

Mari je posle eliminacije na turniru u Dubaiju ponovo upitan o povlačenju i on je rekao da najverovatnije neće igrati dalje odo ovog leta.

Međutim, konstantna pitanja o tome, nisu se dopala Džudi, koja smatra da tako nešto nije u redu, pa je reagovala na društvenim mrežama.

"Bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svakoj konferenciji za medije postavljaju mu isto pitanje. Kada je počeo da se takmiči, bilo je u stilu, 'oh, a kada ćeš osvojiti Vimbldon? Svaki put. Pustite ga da uživa koliko god da mu je ostalo od karijere. On je 50. na svetu, ima metalni kuk, dvodelnu čašicu kolena i četvoro dece", poručila je Džudi.

Inače, Mari je izrazio želju da još jednom igra na Olimpijskim igrama.

On ima dva zlata u singlu, sa Igara 2012. u Londonu i četiri godine kasnije u Rio de Žaneiru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.