Džudi Mari: Endi na Vimbldonu? Držimo palčeve

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džudi Mari: Endi na Vimbldonu? Držimo palčeve

Endi Mari čini sve što može kako bi bio spreman da zaigra na Vimbldonu, tvrdi njegova majka Džudi.

Nekadašnji prvi teniser sveta i dvostruki šampion turnira na Ol Ingland klubu nije odigrao niti jedan meč od prošlogodišnjeg izdanja trećeg Gren slema u sezoni. U međuvremenu je radio na oporavku od povrede kuka, koji je i operisao u januaru.

Nedavno su se pojavile informacije da bi Mari mogao da propusti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Vimbldon i ove sezone, pošto nije dovoljno spreman.

 "Njegov plan je uvek bio da se vrati na sezoni na travi. Držimo palčeve da se to i desi", kazala je Džudi.

"Verujem da će se obratiti javnosti kada bude imao šta da kaže. Mogu da kažem da nije završio karijeru, ima još stvari koje želi da ostvari."

Prvi turnir na kome bi 30-godišnji Britanac trebalo da zaigra je Rozmalen, koji počinje 11. juna.

"Muški tenis je toliko jak da mislim da niko ne bi trebalo da se vraća dok nije 100 odsto spreman", dodala je mama Mari.

Vimbldon počinje 2. jula.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.