Dvanaestogodišnji teniser iz Sombora niže uspehe u starijoj kategoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020, 17:55

Dvanaestogodišnji teniser iz Sombora niže uspehe u starijoj kategoriji

Proteklog vikenda Teniski klub ŽAK Sombor je bio domaćin turnira za dečake i devojčice uzrasne kategorije do 14 godina.

Turnir se igrao na osam terena sa šljakom. Dvanaestogodišnji mladi teniser Aleksa Mirković iz Sombora nastavio je da niže uspehe u dve godine starijoj kategoriji.

Aleksa je u svom klubu i pred svojom publikom do zlatnog trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došao bez izgubljenog seta na čitavom turniru.

U polufinalu je pobedio protivnika iz Novog Sada Bjelobrk Jovana, a odličnu sezonu još jednom pobedom u nizu nastavio je uspehom baš u svom klubu protiv starijeg rivala iz Pančeva.

"Bilo je 25 igrača i ja sam prezadovoljan svojim uspehom, pošto je cela konkurencija bila godinu ili dve starija od mene. Baš je bila jaka konkurencija. Polufinalni meč protiv Jovana Bjelobrka mi je bio i najteži, a i finale je bilo pomalo teško. Sve u svemu zadovoljan sam i nastavljam da nižem uspehe", pohvalio se za RTV sjajni Aleksa Mirković.

Aleksa svoje takmičenje nastavlja po rasporedu turnira iz zimskog kalendara Teniskog Saveza Srbije u dve godine starijoj kategoriji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.