Dva taj-brejka i prava ludnica pred punim tribinama – Dimitrov bolji od Lajovića

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 15:41

Dva taj-brejka i prava "ludnica" pred punim tribinama – Dimitrov bolji od Lajovića

Grigor Dimitrov, bugarski teniser, savladao je Dušana Lajovića sa 2-1 u setovima na prvom meču na Adrija Turu.

Egzibiciono takmičenje humanitarnog karaktera Adrija Tur zvanično je i počelo 13. juna, a možete ga pratiti putem našeg sajta.

U prvom meču je Grigor Dimitrov sa 2-1 (4:3, 3:4, 4:1) u setovima pobedio Dušana Lajovića, a meč je bio veoma napet i neizvestan.

Pune tribine dočekale su Dimitrova i Lajovića, koji su osvojili po gem na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom servisu da bi "Duci" potom napravio prvi brejk, pa je potom Dimitrov vratio brejk i otišli smo u prvi taj-brejk, koji je Dimitrov dobio sa 7 prema 5.

U drugom setu, Lajović je delovao dosta odlučnije i skocentrisanije, ali su brejkovi ponovo "pljuštali", da bismo ubrzo imali novi taj-brejk koji je Duci počeo sa 3:0 i da uspešno privede set kraju i dođe do izjednačenja.

Bugarski predstavnik je brzo rešio pitanje pobednika u trećem setu, pošto mu je bio potreban samo jedan brejk da sa 4:1 upiše prvu pobedu na Adrija Turu.

Naredni meč uskoro počinje, a susreću se Damir Džumhur i Dominik Tim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.