Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 08:15

Dušan Lajović u glavnom žrebu Mastersa u Sinsinatiju

Srpski teniser poslednji put učestvovao na ovom turniru 2018. godine

Srpski teniser Dušan Lajović naći će se u glavnom žrebu Mastersa u Sinsinatiju na kojem se nije takmičio od 2018. godine.

Lajović će zajedno sa Džonom Milmanom u glavnom žrebu da odmeni Stena Vavrinku i Dominika Tima koji su u međuvremenu odustali od Sinsinatija. Obojica su prethodno već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odjavili Toronto, koji se igra sedmicu pre Sinsinatija. Na turniru u Torontu neće igrati ni Novak Đoković kako bi imao dovoljno vremena da se oporavi od obaveza na Olimpijskim igrama i pripremi za poslednji grend slem sezone - US Open.

Ponedeljak, 03.00*: (1,03) N. Đoković – J. Štruf (9,00)

Tim se trenutno na Majorki oporavlja od povrede ručnog zgloba, dok se Vavrinka još sprema za povratak na teren posle druge operacije stopala u junu.

Turnir u Sinsinatiju igra se od 16. avgusta, a Dušan Lajović je poslednje učešće na istom završio već u prvom kolu kada je od njega bolji bio Miloš Raonić (3:6, 3:6).

* - Tačno vreme odigravanja meča još nije potvrđeno.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.