Dupla pobeda stonotenisera Železničara i osigurano istorijsko treće mesto na tabeli

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 15:52

Dupla pobeda stonotenisera Železničara i osigurano istorijsko treće mesto na tabeli

Tokom vikenda odigrana su dva kola u Superligi Srbije u stonom tenisu, a niški Železničar ostavario je dva trijumfa, savladavši Partizan sa 4:2 i Radnički iz Novog Sada sa 4:0. Ovim pobedama dva kola pre kraja lige niški tim je osigurao treće mesto na tabeli, što je istorijski rezultat za niški stoni tenis.

Uspešan period >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je iza stonotenisera Železničara, koji su u duplom programu Superlige ostvarili dve pobede. Niški tim je u najjačem sastavu u Beogradu prvo nadigrao Partizan sa 4:2, a potom je kao domaćin u Nišu savladao sa maksimalnih 4:0 Radnički iz Novog Sada.

U susretu protiv crno-belih dve pobede doneo je kapiten Milenković, dok su Popov i Krastev pobedi doprineli sa po jednim trijumfom.

U sali Stonoteniskog doma deklasiran je Radnički iz Novog Sada sa 4:0 u drugom susretu. Ponovo se istakao Milenković, pobedom nad Bojanom Crepuljom, višestrukim državnim prvakom i doskorašnjim reprezentativcem. Popov i Krastev su zabeležili ponovo po jednu pobedu, dok je šlag na torti bila i pobeda mladog Đorđa Petrovića nad Falb Hunorom sa 3:0.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.