Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 22:18

Dominik Tim zaustavljen u Beču, Andrej Rubljov u polufinalu

Ruski teniser Andrej Rubljov nadigrao je Dominika tima sa 2:0 (7:6/7:5/, 6:2) i polasirao se u polufinale turnira u Beču. U borbi za finale Rubljov će se sresti sa Kevinom Andersonom.
Trenutno treći igrač sveta i branilac titule sa prošlogodišnjeg turnira Dominik Tim nije uspeo da pruži adekvatan otpor izuzetno raspoloženom Andreju Rubljovu, trenutno 8. igraču na svetskoj listi.

Tim je dobro počeo meč i čak imao dve brejk lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u rećem gemu ali nije uspeo da ih iskoristi, pa se na kraju seta ušlo u taj brejk. 
Čini se da je to bio ključan trenutak meča, jer u drugom setu Rubljov preuzima inicijativu i sa 6:2 dobija meč.
U borbi za finale Andrej Rubljov će smage odmeriti sa Kevinom Andersonom, trenutno 111. igračem na listi koji je priredio svojevrsno iznenađenje na turniru eliminišući šetog igrača sveta Danila Medvedeva.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novo finale Rubljova, Rus nadomak pete titule u 2020.

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 16:52

Osmom reketu sveta u drugom setu susreta u Beču predao Kevin Anderson i sada čeka boljeg iz odmeravanja Sonego - Evans..Kada se očekivalo da krene da niže pobede, Kevin Anderson je zaustavljen na najgori način, povredom. Dvometraš iz Johanesburga je bio primoran da, nakon pobede nad Danilom Medvedevim,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.