FK: Dolonc i Voznijak na startu

Izvor: B92, 07.Feb.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK: Dolonc i Voznijak na startu

Meč prvog kola Svetske grupe B FED kupa između Kanade i Srbije u Montrealu biće otvoren duelom Aleksandre Voznjak i Vesne Dolonc.

Taj susret na programu je u subotu od 21 čas po našem vremenu, a posle Dolonc i Voznijak na terenu će se naći Eženi Bušar i Jovana Jakšić.

Drugog dana takmičenja, u nedelju, na programu su dva preostala singla i dubl meč.

Od 19 časova sastaće se Bušar i Dolonc, a potom i Voznjak i Jakšić. Uslediće meč dublova, u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se sastaju Šeron Fičmen/Gabrijela Dabrovski i Aleksandra Krunić/Nina Stojanović.

Meč između teniserki Kanade i Srbije igra se u subotu i nedelju u dvorani “Klod Robilar” u Montrealu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK: Dolonc i Voznijak na startu

Izvor: B92, 07.Feb.2014

Meč prvog kola Svetske grupe B FED kupa između Kanade i Srbije u Montrealu biće otvoren duelom Aleksandre Voznjak i Vesne Dolonc...Taj susret na programu je u subotu od 21 čas po našem vremenu, a posle Dolonc i Voznijak na terenu će se naći Eženi Bušar i Jovana Jakšić...Drugog dana takmičenja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.