Dogovorena saradnja Teniskih saveza

Izvor: B92, 27.Apr.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorena saradnja Teniskih saveza

U Banjaluci je potpisan ugovor o saradnji Teniskog saveza Republike Srpske i Teniskog saveza Srbije.

Predsednik TS Republike Srpske Nebojša Antonijević i predsednik TSS Slobodan Živojinović, potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

Ugovor predviđa daleko širi spektar delovanja i zajedničkog angažovanja dva Saveza u budućem radu, kako na planu juniorskog tenisa, tako i u edukaciji trenera i obuci sudija, ali i mogucnosti zajedničkog organizovanja turnira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Delegaciju TSS predvodili su Slobodan Živojinović kao predsednik Saveza , i predsednik Upravnog odbora Toplica Spasojevic, a posle potpisivanja Ugovora priređen je prijem kod premijera Republike Srpske Aleksandra Džombica, a zatim i kod predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.