Izvor: B92, 20.Jul.2020, 19:26

"Dođem do finala US opena i sutradan me pozovu i kažu: 'Turnir je suspendovan'"

Američka teniserka Venus Vilijams otkrila je čega je je strah pred nastavak sezone.

Teniska sezona će se uskoro nastaviti u nepredvidivim uslovima, a WTA tur počeće turnirom u Palermu 3. avgusta.

Iskusna 40-ogodišnjakinja veruje da postoji mogućnost da se tenis ponovo "ugasi" nedugo nakon početka.

"Moj najveći strah je da se tenis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrati i da se ubrzo ponovo sve suspenduje. Zamislite da dođem do finala US opena i sutradan me pozovu i kažu mi da je turnir suspendovan i da će ove godine biti dva pobednika. Kako to može da bude moguće? Mora da postoji šampion, a ja bih volela da sam došla do pobede na terenu. Mi teniserke moramo da budemo spremni da se ovako nešto u nekom trenutku desi", rekla je Vilijams na svom Jutjub kanalu.

Iako joj se ne sviđa igranje pred praznim tribinama, to preferira u poređenju sa sedenjem kod kuće.

"Trenutno je igrati sa publikom dosta opasno. Razumem da postoje igrači koji ne vole da igraju bez publike, ali tenis je kao svaki drugi posao ili biznis. Ja preferiram da igram turnire bez prisustva publike u poređenju sa tim da sedim kod kuće na kauču. Jedva čekam da se ponovo vratim mečevima na turneji i ne smeta mi da igram pred praznim tribinama", iskrena je osvajačica sedam Grend slem titula.

Ona je takođe otkrila da žarko želi da ponovo zaigra dubl sa sestrom Serenom.



"Nadam se da ću to opet uraditi sa mojom sestrom Serenom. Obe smo tokom karijere ostvarile sjajne stvari u dublu igrajući zajedno. Tokom poslednjih nekoliko meseci sam shvatila da mi nedostaje da igram dubl i to bih baš volela ponovo da uradim sa njom"
, dodala je Venus.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.