Dobrodošao moj prelepi anđele Porodila se Serena Vilijams

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 22:33

"Dobrodošao moj prelepi anđele" Porodila se Serena Vilijams

Divna vest.

Nekadašnja američka teniserka Serena Vilijams rodila je devojčicu, preneo je večeras Rojters.

- Dobrodošao moj prelepi anđele - napisala je Serena Vilijams u opisu video snimka, koji je objavljen Tiktoku i dodala da se devojčica zove Adira River Ohanijan.

Serena Vilijams je od novembra 2017. godine u braku sa Aleksisom Ohanijanom. Serena Vilijams i Aleksis Ohanijan imaju ćerku Oliviju, koja se rodila u septembru 2017. godine.

Serena Vilijams (41) je u karijeri osvojila 23 grend slem titule u singl konkurenciji, a igračku karijeru je završila prosle godine na Ju-Es openu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodila se Serena Vilijams

Izvor: B92, 22.Avg.2023

Nekadašnja američka teniserka Serena Vilijams rodila je devojčicu, preneo je Rojters..."Dobrodošao moj prelepi anđele", napisala je Serena Vilijams u opisu video snimka, koji je objavljen Tiktoku i dodala da se devojčica zove Adira River Ohanijan...Serena je od novembra 2017. godine u braku sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.