Dobar žreb za Jankovićevu i Ivanovićevu u Indijan Velsu

Izvor: Politika, 04.Mar.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar žreb za Jankovićevu i Ivanovićevu u Indijan Velsu

BEOGRAD – Srpska teniserka Jelena Janković sastaće se u drugom kolu turnira u Indijan Velsu s boljom iz duela između Ivon Mojsberger iz Austrije i Ivet Melcer iz Češke, odlučeno je žrebom.

S druge strane žreba, Ana Ivanović je takođe slobodna u prvom kolu turnira, a u drugom će igrati s boljom iz duela između Eline Svitoline iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Ukrajine i Monike Puig iz Portorika.

Jankovićeva je na turniru u Indijan Velsu postavljena sa sedmog nosioca, dok je Ivanovićeva 11.

Na turniru u SAD nastupiće i Bojana Jovanovski, koja se nalazi u delu žreba gde je i Jankovićeva, a u prvom kolu će igrati s domaćom teniserkom Alison Riske.

Potencijalna protivnica Jovanovske, ako izbori plasman u drugo kolo, biće Dankinja Karolina Voznjacki.

Nagradni fond turnira u Indijan Velsu iznosi 5.946.740 dolara, a pobednici će pripasti milion dolara, kao i 1.000 bodova na VTA rang listi.

Turnir u Indijan Velsu igraće se od 5. do 16. marta.

Beta

objavljeno: 04.03.2014.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobar žreb za Jankovićevu i Ivanovićevu

Izvor: Beta, 04.Mar.2014

BEOGRAD, 4. marta 2014. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković sastaće se u 2. kolu turnira u Indijan Velsu s boljom iz duela izmedju Ivon Mojsberger iz Austrije i Ivet Melcer iz Češke, odlučeno je u utorak žrebom...S druge strane žreba, Ana Ivanović je takodje slobodna u prvom kolu turnira,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.