Izvor: Danas, 08.Nov.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokoviću potreban jedan set

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković igraće u polufinalu završnog turnira sezone u Londonu čak iako danas izgubi od Tomaša Berdiha u poslednjem trećem kolu A grupe, mada mu je za siguran plasman među četiri najbolja igrača neophodno da osvoji jedan set. Đoković će igrati u završnici čak iako bude maksimalno poražen, ali samo ukoliko u tom slučaju Žo-Vilfred Conga savlada Endija Mareja.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak danas protiv Berdiha

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2012, 01:01

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas igra protiv Tomaša Berdiha na završnom Masters kupu u Londonu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković protiv Berdiha

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Nov.2012

Prvi reket svijeta Novak Đoković u trećem kolu završnog Mastersa sezone u Londonu igra sa Čehom Tomašom Berdihom. Meč počinje u 14:45 časova. Đokoviću je poslije pobjeda nad Congom i Marejem u prva dva kola dovoljan jedan set da bi se plasirao u finale, dok je Čehu neophodna pobjeda od...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.