Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2024, 01:06

Đoković u polufinalu Australijan opena!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Tejlora Frica 3:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:2, 6:3 u četvrtfinalu Australijan opena. Đoković će igrati svoje 11. polufinale u karijeri u Melburnu.      
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković u polufinalu Australijan opena

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2024

Branilac titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u polufinale tog turnira pošto je pobedio 12. igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle četiri seta, 7:6, 4:6, 6:2, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Gde je šeret Kirjos, tu je šala: Kako je Đoković podučavao novopečenog TV komentatora da osvoji bar jednu grend slem titulu? (VIDEO)

Izvor: Danas, 23.Jan.2024

Kako u Melburnu nalaže tradicija s pobednikom meča, Novak Đoković nije ni odahnuo od napora u četvrtfinalu protiv Amerikanca Tejlora Frica, a već se sreo s mikrofonom pred sobom da bi se s terena obratio načuljenoj publici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.