Izvor: Luftika.rs, 19.Maj.2023, 12:07

Đokovići se oglasili posle gašenja Teniskog centra u Beogradu: „Dugo smo promišljali…“

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar gradu Beogradu, što ujedno znači i da njegov klub prestaje sa radom.
Kompanija “Tara 2016 S”, u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.
Tim povodom porodica Đoković izdala je saopštenje koje vam prenosimo u celosti.
„Dugo smo promišljali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i doneli ni malo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu.
Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek.
Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni.
Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina.
Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke.
Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda.
Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena“, istaknuto je u saopštenju.
Novak Đoković naprasno odlučio da Beogradu vrati teniske terene na Dorćolu i zatvori Akademiju
Izvor: Kurir

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Novak Đoković vratio TC na upravljanje Gradu Beogradu

Izvor: Beta, 19.Maj.2023

Kompanija "Tara 2016 S", čiji su vlasnici srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, saopštila je danas da će zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak vratiti na upravljanje Gradu Beogradu."Dugo smo promišljali i doneli ni malo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.