Đokovićeva emotivna poruka povodom tragedije na Vračaru: Kao otac, mogu samo da zamislim FOTO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 21:14

Đokovićeva emotivna poruka povodom tragedije na Vračaru: Kao otac, mogu samo da zamislim FOTO

Srpski teniser Novak Đoković imao je poruku za građane njegove rodne zemlje koji su prošli kroz težak period.

Đoković je obezbedio prolaz u treće kolo Mastersa u Rimu pobedom nad Tomasom Martinom Ečeverijom rezultatom 7:6 (5), 6:2, nakon čega je ispisao poruku na TV kameri.

Kako je danas u Srbiji "crveno slovo" i dan SV. Vasilija Ostroškog, Đoković se osvrnuo na to, ali i na nedavnu tragediju u školi na Vračaru.

"Sv. Vasilije Ostroški, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moli Boga za nas. OŠ "Ribnikar"", napisao je Đoković i docrtao srce.

Podsetimo, 3. maja je 13-godišnji K.K. ubio osmoro vršnjaka i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", zbog čega su u Srbiji proglašena tri dana žalosti.

Đoković se obratio i prisutnima na tribinama tokom njegovog meča protiv Argentinca, kada se dotakao ove teme.

"Najiskrenije mi je žao, nisam imao priliku da se obraćam do danas. Masakar u školi, najiskrenije saučešće porodocama preminule dece. Ja kao otac dece mogu da zamislim kako se osećaju. Delim im snagu ljubav i da će ovo preboleti. Pozdrav svima, srećan vam dan Svetog Vasilija Ostroškog", rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.