Đokovićev dželat dobio protivnika – Medvedev u finalu Rima

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 22:33

Đokovićev "dželat" dobio protivnika – Medvedev u finalu Rima

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u finale ATP turnira u Rimu pobedivši Stefanosa Cicipasa.

Danil Medvedev je sa 2-0 u setovima (7:5, 7:5) savladao Stefanosa Cicipasa i zakazao duel u finalu protiv Holgera Runea.

Podsetimo, Rune je u četvrtfinalu pobedio Novaka Đokovića, a ranije u toku dana i Kaspera Ruda i postao prvi ovogodšnji finalista turnira u Rimu.

Medvedev i Cicipas su meč počeli oko 16 časova, ali su igru dva puta prekidali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog kiše. Prvi put se to desilo pri rezultatu 4:4, kada je kiša naljutila ruskog tenisera, pa onda i sudija, ali i publika.

Meč se posle nekoliko sati nastavio, kada je Cicipas poveo sa 5:4, ali je opet kiša prekinula meč, da bi se po povratku na teren Medvedev "osvetio" i tri gema zaredom osvojio za vođstvo od 1-0 u setovima.

Istim rezultatom, 7:5, Medvedev je pobedio Cicipasa i u drugom setu. U njemu je Medvedev napravio dva brejka i eliminisao Stefanosa Cicipasa, pa će u nedelju popodne imati šansu da osvoji trofej Mastersa u Rimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.