Đoković za 6. FINALE na Vimbldonu: Ko pobeđuje? ANKETA

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković za 6. FINALE na Vimbldonu: Ko pobeđuje? ANKETA

Najbolji teniser sveta danas od 14 časova igra za svoje šesto finala na Vimbldonu. Protivnik Đokovića je 22. teniser na ATP listi, ali i jedan od najnezgodnijih rivala Srbinu - Roberto Bautista Ahut.

Novak Đoković i Roberto Bautista Ahut ne mogu da se porede po teniskim ostvarenjima tokom prilično dugačkih karijera. Obojica su vrlo iskusni, s tim što je Srbin godinu dana stariji…

Novak ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 74 titule, Ahut devet. Đokoviću pripada 15 grend slem pehara u singlu, a Špancu je najbolji rezultat (do ovog Vilmbldona) bilo četvrtfinale. Uostalom, do sutra bismo mogli da nabrajamo zbog čega je Đoković sve bolji igrač…

Međutim, Bautista Ahut nikako ne leži srpskom teniseru i to je 22. igraču na ATP listi glavni adut protiv najboljeg.

Ako se tome doda i sjajna forma koja je Bautistu krasila tokom Vimbldona, onda je svima jasno da je pred Đokovićem težak posao da upiše osmu pobedu u međusobnim susretima sa Špancem i domogne se novog grend slem finala. Momak rođen u Kasteljonu ih ima čak tri!

"Odgovara mi Novakova igra, jer on voli duga prebacivanja, a to volim i ja. Igrali smo deset puta, imali mnogo dobrih mečeva. Neke sam dobio, neke izgubio, bili su teški mečevi. Bitno mi je da osećam da igram dobro na travi i očekujem dobar meč", najavio je polufinale španski teniser.

Ali, nema sumnje da je Đoković veliki favorit, ne samo za ulazak u finale, već i odbranu trofeja na najprestižnijem i značajnijem turniru današnjice.

Ono što je takođe vrlo teško očekivati, to je da Bautista pobedi Novaka u meču koji se igra na tri dobijena seta. To mu do sada nije uspevalo, slavio je protiv Đokovića u Dohi, Majamiju i Šangaju.

U drugom polufinalu sastaju se Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Đoković za 6. FINALE na Vimbldonu: Ko pobeđuje? ANKETA

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019

Najbolji teniser sveta danas od 14 časova igra za svoje šesto finala na Vimbldonu. Protivnik Đokovića je 22. teniser na ATP listi, ali i jedan od najnezgodnijih rivala Srbinu - Roberto Bautista Agut...Novak Đoković i Roberto Bautista Agut ne mogu da se porede po teniskim ostvarenjima tokom prilično...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.