Đoković vratio teniski centar Gradu, sada ne zna gde će trenirati u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:02

Đoković vratio teniski centar Gradu, sada ne zna gde će trenirati u Beogradu

Najbolji teniser svih vremena dao predlog.

Najbolji srpski igrač Novak Đoković podsetio je da je Teniski centar Novak vratio Gradu Beogradu i predložio je da ovaj objekat bude nacionalni teniski centar, prenose beogradski mediji.

Kompanija "Tara 2016 S", u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku krajem maja da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Dorćolu.

- Vraćamo gradu centar, ne znamo šta će se sada desiti i šta će grad odlučiti da radi sa klubom. Po mom mišljenju, dao sam prijateljski predlog da to bude nacionalni teniski centar - to već 15-20 godina stoji kao velika želja Teniskog saveza Srbija i svih nas teniskih radnika. Ovaj sport, koji je mnogo dao Srbiji, zaslužuje da ima teniski centar. To je idealno - izjavio je Đoković, prenosi Sportklub.

Srpski teniser je najavio da će se okrenuti novim projektima.

- Okrećem se dalje novim projektima i u narednih nekoliko godina će se nešto ostvariti, na drugoj lokaciji, da li u Srbiji ili ne – videćemo - dodao je Đoković.

On je naveo da ne zna gde će trenirati u Beogradu.

- Pretpostavljam da će to biti Gemaks za dvoranu. Što se tiče šljake i betona na otvorenom, to ćemo videti. Možda čak i 25. maj u zavisnosti od toga ko će tamo ući i kako će se to voditi - istakao je Đoković.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković: Vraćamo gradu terene, predlažem da to bude nacionalni teniski centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2023

Najbolji srpski igrač Novak Đoković podsetio je da je Teniski centar Novak vratio Gradu Beogradu objekat i predložio da bude nacionalni teniski centar, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.