Đoković vam ne dozvoljava da dišete

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 13:28

"Đoković vam ne dozvoljava da dišete"

Aleksander Miler, mladi francuski teniser, napravio je značajan proboj protekle sezone.

Teniser iz Provanse od 13. godine pati od Kronove bolesti, specifičnog oboljenja creva, ali je i pored toga uspeo da se probije među sto najboljih.

Trenutno je na 81. mestu svetske liste, a proletos je na šljaci u Marakešu stigao do finala.

Francuz je u ovoj sezoni imao i takvo iskustvo da se na dva grend slema suoči sa dvojicom najboljih na svetu, Novakom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đokovićem i Karlosom Alkarasom.

Sa Špancem je igrao na Vimbldonu, a sa Novakom na US Openu.

Milera su pitali kako je to igrati protiv njih dvojice.

"Đoković vam ne dozvoljava da dišete. Imao je 6:0, 2:0, baš sam se uplašio... Rekao sam sebi, 'hoćeš li da igraš uopšte?' Dok sa Alkarasom deluje da je on više egzibicionista, ali bilo je brzih gemova koje sam baš lako dobijao. Đoković je impresivniji", rekao je Miler.

On je sezonu završio bez titule uz skor od devet pobeda i 14 poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.