Djoković u četvrtak u singlu, Troicki i Jovanovski u dublu

Izvor: Beta, 21.Jan.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u četvrtak u singlu, Troicki i Jovanovski u dublu

BEOGRAD, 21. januara 2015. (Beta) - Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu u četvrtak će svoje mečeve u singlu i dublu izmedju ostalih igrati i troje tenisera iz Srbije.

Prvi teniser sveta Novak Djoković meč drugog kola igraće protiv 88. igrača na ATP listi Rusa Andreja Kuznjecova i to će biti njihov prvi duel. Taj meč je treći na programu Rod Lejver Arene, na kojem takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << vremenu.

Bojana Jovanovski će u paru sa Poljakinjom Kataržinom Piter igrati u prvom kolu dublova protiv 10. nosilaca, madjarsko-francuskog para Timee Baboš i Kristine Mladenović. Taj meč je treći na programu terena broj 10.

Viktor Troicki će sa Mihailom Južnim iz Rusije u prvom kolu igrati protiv petih nosilaca, austrijsko-brazilskog para Aleksandera Peje i Bruna Soareša. Meč je prvi na terenu broj 12 i počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nema spavanja - Novak u 1 ujutru!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2015

Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu sutra će svoje mečeve u singlu i dublu između ostalih igrati i troje tenisera iz Srbije...Prvi teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola igraće protiv 88. igrača na ATP listi Rusa Andreja Kuznjecova i to će biti njihov...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.