Đoković u Zvezdinoj svlačionici uglas sa igračima: Zvezdaaaaa

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Zvezdinoj svlačionici uglas sa igračima: "Zvezdaaaaa"

Naš najbolji teniser prisustvuje na "Marakani" utakmici osmog kola Superlige između "crveno-belih" i Radnika.

Između izazova u Njujorku, gde se vratio na tron Ju-Es opena, i Čikagu, gde će sledećeg vikenda učestvovati na drugom revijalnom takmičenju timova Evrope i Sveta koje nosi ime po legendarnom australijskom teniseru Rodu Lejveru naš teniski as >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je posetio voljeni klub da bi mu dao podršku za start u Ligi šampiona.

Đoković iz svečane lože prati poslednji Zvezdin meč uoči utakmice s Napolijem u utorak (21 čas), kojom naš prvak debituje u vodećem evropskom klupskom takmičenju. Dočekan je ovacijama. Pre nego što je zaseo posetio je Zvezdinu svlačionicu da bi i lično odao priznanje igračima i treneru Milojeviću. Ne treba trošiti reči koliko je sada njihov motiv veći kad dobiju vetar u jedra posetom jedne takve sportske gromade.

Novak Đoković je podržao Zvezdu protiv Radnika djokernole #zvezdakids #crvenazvezdafk #czv #zvezda #crvenazvezda #fkcz

A post shared by FK Crvena zvezda (crvenazvezdafk) on Sep 15, 2018 at 11:43am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.