Đoković se frapirao zbog takmičara Potere: Auuuu, pa kako to nisu znali?! O NJEMU je bilo pitanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 21:54

Đoković se frapirao zbog takmičara Potere: "Auuuu, pa kako to nisu znali?!" O NJEMU je bilo pitanje (VIDEO)

Oni su smatrali da je Ivan Ljubičić u pitanju.

Televizijski kviz "Potera" je popularan na čitavom Balkanskom poluostrvu, a često pogrešni odgovori postanu viralni na internetu i predmet sprdnje. Upravo to se dogodilo u najnovijoj epizodi ovog kviza, i to u Hrvatskoj.

Voditelj je postavio pitanje "Za kog se tenisera 2014. godine udala Jelena Ristić?" i tragač nije imao odgovor.

Utom su takmičari probali da zaustave tragača, u razgovoru između sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su čak rekli i da se radi o nekom njihovom (hrvatskom) teniseru, a potom su se izjasnili kako znaju i probaće da odgovore. Takmičar Ante je dao odgovor i rekao:

- Ljubičić.

A post shared by Ivan Ljubicic (@ivanljubicic)

Naravno, u pitanju je greška. Radi se o srpskom asu Novaku Đokoviću.

Snimak je na Instagramu objavio hrvatski teniser Ivan Ljubičić. Na to se potom kroz šalu nadovezao i najbolji teniser svih vremena uz komentar:

- Auuuuu! Pa kako to nisu znali?! - napisao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.