Djoković s Vulinom: Neprestano ulagati u sport

Izvor: Beta, 20.Maj.2021, 13:51

Djoković s Vulinom: Neprestano ulagati u sport

Ministar unutrašnjih poslova Srbje, Aleksandar Vulin, sastao se danas s najboljim teniserom sveta, Novakom Djokovićem i poželeo mu nove uspehe.Ministarstvo je prenelo da su rekli da u sport treba neprestano ulagati, jer doprinosi pravilnom vaspitanju i razvoju dece i omladine, i afirmaciji Srbije.Vulin je rekao da deca i omladina kroz bavljenje sportom razvijaju osećaj zajedništva i prijateljstva, i da sport donosi i pravilnom fizičkom razvoju tokom odrastanja.Djoković je, kako je prenelo Ministarstvo, zahvalio Vulinu za sve što Ministarstvo unutrašnjih poslova čini na polju afirmacije sporta, posebno kroz uspehe pripadnika policije na međunarodnim takmičenjima.Zahvalio je i zbog podrške Ministarstva prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković s Vulinom: Neprestano ulagati u sport

Izvor: Danas, 20.Maj.2021

Ministar unutrašnjih poslova Srbje, Aleksandar Vulin, sastao se danas s najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem i poželeo mu nove uspehe.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.