Đoković preokretom do četvrtfinala

Izvor: B92, 11.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preokretom do četvrtfinala

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Haleu.

Đoković je u drugom kolu pobedio Francuza Florana Seru u tri seta - 5:7, 7:5, 6:1. Sledeći rival četvrtog tenisera planete biće Austrijanac Jirgen Melcer. Đoković je posle povlačenja Rodžera Federera prvi nosilac turnira u gradu na istoku Nemačke. Nagradni fond turnira u Haleu je 750 hiljada evra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Novak Đoković je do pobede došao mnogo teže nego što se očekivalo. Sera, koji je do sada protiv našeg asa imao skor 1-1, dobio je prvi set brejkom u dvanaestom gemu.

U drugom setu bilo je još dramatičnije, Francuz je imao najpre tri, pa još dve meč lopte, ali je srpski teniser tada pokazao psihičku snagu.

Đoković je zatim dobio sve gemove do kraja drugog seta, a u trećem većih dilema nije bilo, pa će igrati u četvrtfinalu prvog turnira na travi ove godine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.