Đoković ne igra Lejver kup

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ne igra Lejver kup

Najbolji teniser sveta ove sezone neće nastupati na egzibiciji tima Evrope protiv ekipe sveta

Novak Đoković neće ove godine igrati Lejver kup, koji će se održati u Ženevi.

Prvi reket sveta preskočiće egzibiciju koja je zakazana od 20. Do 22. septembra.

U timu Evrope nastupaće Rodžer Federer, Rafael Nadal, Dominik Tim, Aleksander Zverev i Fabio Fonjini, a selektor je Bjorn Borg.

#TeamEurope takes shape: @ThiemDomi, Alexander Zverev >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << and @FabioFogna join @RafaelNadal and @RogerFederer in Geneva. #LaverCuppic.twitter.com/qRB1TxtOxM

— Laver Cup (@LaverCup) June 14, 2019

Đoković je na tom takmičenju na kojem snage odmeravaju tim Evrope i sveta, a koje se ne boduje ali je zvanično uvršteno u ATP kalendar, debitovao 2018.

U Čikagu je prošle godine igrao zajedno sa Federerom, koji je jedan od osnivača i idejni tvorac projekta, Zverevim, Grigorom Dimitrovim i Davidom Gofanom, i tim Evrope slavio je rezultatom 13:8.

Tim sveta, koji predvodi sa klupe Džon Mekinro, trebalo bi naredni dana da obelodani svoj sastav za Lejver kup.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.