Đoković napada devetu titulu  pratite AusOpen uz B92.net!

Izvor: B92, 03.Feb.2021, 12:20

Đoković napada devetu titulu " pratite AusOpen uz B92.net!

Nova godina, novi termin, nove okolnosti, ali stari običaj B92.net – specijal Australijan open.

I ove sezone ćemo detaljno pratiti sva četiri grend slem turnira, a tradicionalno prvi u nizu igra se u Melburnu.

Nažalost, pandemija koronavirusa nas je sprečila ove zime da vas izveštavamo i sa lica mesta, ali zbog toga neće manjkati kvalitetnog sadržaja.

Brojni izveštaji, reakcije tenisera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reč stručnjaka, vesti, analize, intervjui, sve to vas očekuje na specijalu B92.net posvećenom Australijan openu.

Svakog dana ćemo izdvojiti poseban detalj koji ga je obeležio u "Utisku dana", a i ove godine ćemo imati autorski blog našeg Zorana Kecmana koji će ovaj put biti "Kec o Melburnu".

Uvek možete da se podsetite i informišete o odlikama turnira u Melburnu, a tu su i priče o legendama AusOpena.

Trudićemo se i da vam omogućimo da što češće i vidite interesantne detalje iz Melburna, pre svega video rekapitulacije mečeve.

Budite uz B92.net i pratite najbolji tenis sa nama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.