Đoković je živa legenda, kad izgubite od njega to morate da prihvatite

Izvor: B92, 04.Feb.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đoković je živa legenda, kad izgubite od njega to morate da prihvatite"

Dominik Tim, mladi austrijski teniser, poražen je od Novaka Đokovića u finalu Australian Opena i to posle velike borbe u pet setova.

Dvadesetšestogodišnji Dominik Tim je igrao sjajno na čitavom turniru i čak imao prednost od 2:1 u setovima, ali je na kraju ipak posustao i izgubio od Novaka Đokovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je sleteo u Beč i na aerodromu održao konferenciju za medije gde je govorio o svojoj budućnosti i otkazanom učešću na turniru u Buenos Airesu naredne nedelje.

Tim takođe neće igrati na Dejvis kupu 6. i 7. marta, kada se Austrija bude sastala sa Urugvajem u Gracu.



"Usponi i padovi bi trebalo da se uskoro u potpunosti smanje, a idealno bi bilo da iščeznu. Povrh svega, želja mi je da budem još bolji teniser, a to ću uspeti ako unapredim svoj servis i ritern, ali mi je cilj i da fizički budem snažniji. Važno je da uvek budem svestan šta mi je potrebno da budem sjajan teniser i da se na terenu osećam dobro",
rekao je Tim.

Dominik se takođe osvrnuo na to finale Australian Opena i bolan poraz od srpskog tenisera Novaka Đokovića rezultatom 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4.

"Kada izgubite od žive legende kakva je Đoković i to sa 4:6 u petom setu, to jednostavno morate da prihvatite. Vrlo je važno da nastavljam da učim iz svojih poraza, a nikada neću imati garanciju da neki Gren Slem mogu da osvojim, najvažnije je da uvek dam sve od sebe", rekao je Dominik Tim na konferenciji za medije.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.