Đoković NE IGRA na mastersu u Kanadi

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković NE IGRA na mastersu u Kanadi

Najbolji teniser sveta odustao je od nastupa na Rodžers kupu kako bi se odmorio i što bolje pripremio za nastavak sezone

Novak Đoković ove sezone neće igrati u Kanadi. Najbolji teniser sveta saopštio je organizatorima mastersa, koji se naizmenično održava u Torontu i Montrealu, da će ove godine propustiti to takmičenje kako bi se odmorio dovoljno i pripremio za ostale turnire koje slede.

"Žao mi je što moram da otkažem nastup na Rodžers >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kupu", saopštio je Đoković.

"Uz podršku svog tima odlučio sam da svom telu omogućim duži odmor i dovoljan period za oporavak pre nego što se vratim na teren. Volim Kanadu, tamo imam mnogo prijatelja zbog kojih se osećam kao da sam kod kuće i radujem se povratku na taj turnir kako bih mogao da igram opet u Montrealu pred svima vama", stoji u pismu koje je javnosti poslao Đoković.

Srpski as je dva puta trijumfovao na mastersu u Kanadi u karijeri - 2007. i 2011. godine.

Pre Đokovića nastup na mastersu u Montrealu otkazali su i Rodžer Federer, kao i Huan Martin del Potro zbog oporavka nakon povrede koju je zadobio na turniru u Kvinsu u junu.

Đokovićev naredni turnir na kojem će učestvovati je masters u Sinsinatiju, koji startuje nedelju posle Montreala.

Masters u Kanadi počinje 3. avgusta, igra se za nagradni fond od 5.701.945 dolara, a titulu brani Rafael Nadal, koji je prošle sezone u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa u dva seta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković zbog umora odustao od Rodžers kupa

Izvor: RTS, 26.Jul.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na Rodžers kupu u Montrealu zbog umora. Đoković je odlučio da preskoči masters u kanadskom gradu nakon iscrpljujućeg nastupa na Vimbldonu, kako bi se što bolje pripremio za Ju-Es open i završnicu sezone. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.