Đoković: Kako svi proigraju protiv mene

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 14:15

Đoković: Kako svi proigraju protiv mene

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu pobedio je 198. tenisera sveta Rusa Ivana Gakova sa 2-0 u setovima.

Međutim nije sve bilo idealno za srpskog tenisera koji se dosta mučio u meču drugog kola, a pogtovo to možemo reći za prvi set.

Novak je u premijernom setu u Monte Karlu, kada je pretrpeo i jedan brejk, a on je rešen tek posle taj-brejka, koji je Đoković dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 7:5.

Zbog toga je Srbin iskazao i znakove frustracije tokom svog meča, Tako je u prvom gemu drugog seta to naglas ispoljio.

"Svi protiv mene prioigraju", rekao je Novak, aludirajući na to da uvek teniseri koji su dosta slabije rangirani od Đokovića protiv njega odigraju dobar meč.

Prvi teniser sveta je srećom uspešno prebrodio prvu prepreku u Monte Karlu, i u drugom kolu će igrati protiv pobednika meča Nardi – Museti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.