Đoković Ibri: Luda balkanska glava; Zlatan: Nole se ljuti, isti je kao ja VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2021, 18:04

Đoković Ibri: Luda balkanska glava; Zlatan: Nole se ljuti, isti je kao ja VIDEO

Zlatan Ibrahimović, fudbalska zvezda Milana, govorio je o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

U razgovoru za klupsku televiziju, povodom njegovog 40. rođendana, dobio je mnogo čestitki poznatih sportista, a jedna je bila baš od Đokovića.

Srpski as mu je na maternjem jeziku čestitao rođendan.

"Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti", rekao je Novak u videu koji je gledao Ibra.

Ubrzo je Šveđanin bosanskog porekla objasnio kako vidi Novaka.

"Pre svega cenum njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou", počeo je.

Kako je rekao, jako ceni njegov mentalni sklop i uporedio ga sa samim sobom.

"Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, ostim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja", zaključio je.

Poznato je da je Đoković veliki prijatelj sa Ibrahimovićem, koji ga je nekoliko puta uživo gledao kako igra, a i Novak je simpatizer Milana, pa je čestitka i očekivana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.