Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Agut 6:1, 1:0 (UŽIVO)

Ako naš as savlada španskog tenisera, sastaće se u četvrtfinalu s Amerikancem Džonom Iznerom, devetoplasiranim na svetskoj listi, koji je pobedio Britanca Kajla Edmunda (22. mesto) sa 7:6 (7:5), 7:6 (7:3) u četvrtom kolu na turniru iz masters serije u Majamiju.

II set

1:0 - Ohrabrujuće počinje i drugi set. Agut je na 15:40 spasao samo prvu brejk-loptu.

I set

6:1 - Besprekorno za 33 minuta uz dva asa u ovom gemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslednjem u prvom setu.

5:1 - Đoković je ove godine dva puta dobio set sa 6:0, oba puta u pohodu ka tituli na Australija openu. Agut je izbegao da se već posle prvog seta nađe u toj kolekciji "krompira" s Kanađaninom Denisom Šapovalovom (treće kolo) i Francuzom Lukasom Pujom (polufinale). Naš teniser je i u ovom gemu imao brejk-priliku, prvu koju je Španac spasao.

Đokovićev vanserijski bekhend

A backhand bullet DjokerNole #MiamiOpen pic.twitter.com/5q8ExCbCz7— Tennis TV (TennisTV) March 26, 2019

5:0 - Đoković na protivnikov servis čini brejkove, a na njegov se igra na razliku, ali se Agutu ne daje šansa da se i on ponada.

4:0 - Još jedan Đokovićev brejk. Široko su mu otvorena vrata vođstva u setovima.

Kada bi Đoković savladao i Aguta i Iznera, protivnik u polufinalu bi mu bio uspešniji iz meča Hrvata Borne Ćorića i 18-godišnjeg Kanađanina Feliksa Ožea Alijasema, koga smo upoznali kroz duele s Laslom Đereom na dva turnira na šljaci u Brazilu. 

3:0 - Iako se igralo na razliku u Đokovićevom servis-gemu, utisak je da naš as potpuno kontroliše razvoj događaja na početku meča. Sada treba izbeći padove koje je ispoljio protiv Argentinca Federika Delbonisa u prošlom kolu.

2:0 - Naš teniser dolazi i do brejka, a pripali su mu svi poeni u gemu.

1:0 - Meč je krenuo Đokovićevim servisom. Agut, 25. na svetskoj listi, došao je samo do jednog poena.

Izner, koji je prošle godine u finalu savladao Nemca Aleksandra Zvereva sa 6:7 (4:7), 6:4, 6:4, pobedio je Edmunda posle 100 minuta u meču bez ijedne prilike za brejk. Đoković bi s njim igrao 12. put. Međusobno vodi s 9:2. Pripalo mu je šest poslednjih duela, a jedan i u Majamiju, u polufinalu 2015. sa 7:6 (7:3), 6:2.

On cloud nine JohnIsner records his 9th straight #MiamiOpen win, beating Edmund 7-6(5) 7-6(3) to make the QFs. pic.twitter.com/UsklbiEssB— Tennis TV (TennisTV) March 26, 2019

DjokerNole v. BautistaAgut

It's FedEx #ATP Head2Head clash for them on Tuesday at the #MiamiOpen. — ATP Tour (ATP_Tour) March 26, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.