Đere zaustavljen u četvrtfinalu turnira u Kazahstanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 15:51

Đere zaustavljen u četvrtfinalu turnira u Kazahstanu

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je u četvrtfinalu ATP turnira u kazahstanskom Nur Sultanu, pošto je danas poražen od Korejca Sun Vu Kvona 7:6 (7:4), 2:6, 6:0.

Kvon, koji je u prethodnoj rundi savladao Dušana Lajovića, u polufinalu će se sastati sa pobednikom meča Aleksandar Bublik (Kazahstan) - Karlos Taberner (Španija).

Turnir u Nur Sultanu igra se za nagradni fond 480.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kraj i za Đerea u Kazahstanu

Izvor: RTS, 24.Sep.2021

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je u četvrtfinalu ATP turnira u kazahstanskom Nur Sultanu, pošto je poražen od Korejca Sun Vu Kvona sa 7:6 (7:4), 2:6, 6:0. . Kvon, koji je u prethodnoj rundi savladao Dušana Lajovića, u polufinalu će se sastati sa pobednikom meča...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.